OM OSS

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med klientens affärer och framgång i fokus. Vi erbjuder juridisk rådgivning av yttersta topp-kvalitet inom de områden byrån är verksam och rankas internationellt som en av Sveriges främsta advokatbyråer inom dessa områden. Vi lägger mycket stor vikt vid att alltid finnas till hands för våra klienter och den personliga och långsiktiga kontakten är viktig för oss. Den advokat hos oss som är ansvarig för uppdraget deltar också aktivt i arbetet. Byråns medarbetare företräder såväl multinationella som större nationella företag men även mindre lokala företag. Flera av våra klienter är marknadsledande inom sina respektive branscher. Genom våra internationella nätverk säkerställer vi att vi alltid kan bistå våra klienter och samarbetspartners med effektiv och professionell rådgivning över nationsgränserna.

Vi ska alltid tillhandahålla affärsjuridiska tjänster av yttersta toppkvalitet och service till våra uppdragsgivare. Samtidigt skall advokatbyrån vara den mest eftertraktade arbetsplatsen för begåvade jurister och andra talangfulla personer som önskar arbeta, utvecklas och inspireras i en utmanande miljö tillsammans med byråns medarbetare, klienter och samarbetspartners.

 

Vi ställer alltid upp med det bästa teamet oavsett om klientens fråga gäller den svenska marknaden eller utomlands. Med utgångspunkt i klientens önskemål och vad situationen kräver kan teamet utgöras av allt från en enskild jurist till att involvera ett team tillsammans med våra utländska samarbetspartners. Vi har lagt stor vikt vid att finna de rätta nätverken, specialisterna och utländska kollegorna som har samma filosofi som oss vad det gäller professionalism, effektivitet och service. Det innebär att klienten alltid kan få precis den hjälp klienten för tillfället behöver oavsett var i världen frågan är aktuell.

Vi på Norelid Advokatbyrå är väldigt stolta över att rankas av ledande internationella rankinginstitut som en av de främsta advokatbyråerna i Sverige inom byråns olika verksamhetsområden. Många av byråns advokater är också personligen rankade som några av Sveriges främsta advokater.

 

Norelid Advokatbyrå skall göra klientens verksamhet mer framgångsrik genom att erbjuda klienten full access till vår kompetens, tillgänglighet och service, oavsett var och varför de behöver vår medverkan. Med andra ord…vi ska göra det enklare för klienten att nå framgång i sina affärer!

Norelid Advokatbyrå har ett brett internationellt nätverk och vi samarbetar regelbundet med utländska advokater och andra konsulter inom ramen för vårt internationella nätverk för att kunna leverera juridisk rådgivning av absoluta toppkvalitet även i internationella ärenden som berör flera jurisdiktioner. Som en del av Norelid Advokatbyrås filosofi har vi lagt stor vikt vid att hitta rätt samarbetsparter utomlands som delar vår syn på professionalism, effektivitet, service och kvalitativ rådgivning.