KARRIÄR

Norelid Advokatbyrå är en unik byrå där vi kombinerar spännande uppdrag med en liten familjär arbetsplats. Vi erbjuder ambitiösa jurister och supportpersonal stora möjligheter att utvecklas individuellt och samtidigt vara med på en spännande och utvecklande framtidsresa. Vårt unga och dynamiska team arbetar idag med ”stor-byrå-klienter” dvs. klienter och uppdrag som tidigare vanligen endast hanterades av de större advokatbyråerna. Samtidigt som Norelid Advokatbyrå är en relativt liten firma, beträffande antalet anställda, är vi en del i den världsomspännande advokatbyrån Kennedys, vilket gör att vi verkar i en internationell kontext och arbetet spänner därmed ofta över nationsgränserna. Byrån drivs på ett entreprenörsmässigt sätt med klientens verksamhet och resultat i fokus. Verksamheten präglas av teamkänsla, professionalism och personligt engagemang.

Vi anställer jurister löpande när behov uppstår. Är du intresserad av att arbete hos oss?
Skicka gärna en spontanansökan innehållande CV, personligt brev, betyg och andra relevanta handlingar till emelie.forselius@norelidlaw.com.

Läs mer om våra tjänster nedan:

Våra tjänster:

Vi söker ambitiösa kvalificerade biträdande jurister med framåtanda och servicekänsla. Vi ser gärna att du arbetat med affärsjuridik i några år och/eller är tingsmeriterad. Då vi är en mindre advokatbyrå bör du attraheras av att arbeta i en liten organisation, samt i en entreprenöriell miljö. Du triggas av tanken på att få vara med på en tillväxtresa. Vår verksamhet bedrivs på ett modernt och nytänkande sätt där professionalism, personligt engagemang och teamkänsla är ledorden.

 

Vi arbetar aktivt för att upprätthålla våra sunda värderingar kring balans mellan arbete och privatliv.

 

Är du nyutexaminerad jurist erbjuder vi ett sex månader långt traineeprogram.

Till nyutexaminerade jurister erbjuder vi en sex månaders traineetjänst. Som trainee är du delaktig i det dagliga arbetet tillsammans med våra biträdande jurister och advokater. Våra traineer assisterar i ärenden, deltar vid klientmöten och förhandlingar samt tar del av det löpande arbetet på advokatbyrån.

Som paralegal får du varierande arbetsuppgifter, såväl juridiska som administrativa. Din genuina serviceanda och känsla för detaljer kommer väl till användning vare sig det handlar om att hjälpa till med enklare rättsutredningar, ta emot klienter eller sköta posthantering.

Hos oss får du chansen att under tio veckor kombinera ditt examensarbete med arbete på advokatbyrån. Vi vill att din praktik hos oss ska ge dig en första inblick i arbetet som jurist på en affärsjuridisk byrå och öka dina kunskaper i praktisk tillämpning. Är du osäker på ämne och frågeställning för din uppsats är du varmt välkommen att kontakta oss för vägledning.