Branscher

Våra klienters verksamheter spänner över en mängd olika branscher och geografiska marknader. Vi sätter en heder i att sätta oss in i klienternas verksamheter, marknader, utmaningar och företagskulturer. Med den kunskapen i bakfickan kan vi sedan bli ett rejält stöd för företaget och dess ledning. Idag representerar vi ett stort antal klienter inom bl.a. försäkring- och finansiella tjänster, retail, motorfordonsbranschen, dagligvaruhandeln och tillverkningsindustrin. Flera av våra klienter är ledande inom sin bransch och har butiker och webbplattformar från vilka försäljning sker långt utanför Sveriges gränser. Vår ledande position inom flera av dessa områden vittnar om vår förmåga att leverera rådgivning av högsta klass baserat på klientens behov och situation i Sverige och utomlands.

Våra specialistområden

Corporate & Commercial
Vi har gedigen erfarenhet av såväl kommersiella som bolagsrelaterade juridiska frågeställningar där klientens affärer är i fokus.

Försäkring
Ett av våra främsta specialistområden är försäkrings- och återförsäkringsrätt. Vi är unika inom detta område och rankas som en av de absolut främsta byråerna i Sverige inom detta område.

IP, Media & Marknadsrätt (inkl. GDPR)
Vår rådgivning är mångfacetterad och känd för att vara snabb och kvalitativ och vi har en gedigen och mångårig erfarenhet av såväl nationella som internationella marknadsföringskampanjer.

Tvistelösning
Våra advokater har lång erfarenhet av att biträda som ombud inför domstol och i skiljeförfaranden i kommersiella tvister.

Kontakta oss

Susanna Norelid
Advokat / Managing Partner
+46 733 74 40 52
susanna.norelid@norelidlaw.com

Fredrik Seemann
Advokat / Partner
+46 733 74 40 59
fredrik.seemann@norelidlaw.com

Petra Dahl
Admin
+46 733 74 40 58
petra.dahl@norelidlaw.com