AKTUELLT

Utbildning i Cybersäkerhet med oss

2024-06-07
Tillsammans med @Alltomjuridik har vi, Susanna Norelid & Marie Segerholm, spelat in en kurs om Cybersäkerhet som snart kommer finnas tillgänglig i deras breda utbud av kurser inom juridik. Vi pratar bl.a. om utvecklingen av cyberhot och ger konkreta tips och trix på hur man ökar både awareness och preparedness inom organisationen. Tveka in på att kontakta någon av våra experter om ni är intresserade av en skräddarsydd utbildning på området, anpassad för ert företag och era utmaningar.

Norelid Advokatbyrå i DI - Cyber Security

2024-05-28
I dagens upplaga av Dagens industris specialbilaga ”Digitalisering”, kan du läsa mer om vårt omfattande arbete inom Cyber Security.

Artikeln finns att läsa HÄR:

Stockholm Tech Show 2024 - Dag 1

2024-05-23
En mycket lyckad och givande första förmiddag genomförd på Stockholm Tech Show! Det är så kul att se så många techaktörer samlade under ett och samma tak för kunskapsutbyte och informationsspridning. Det är inte försent att besöka oss vid vår monter då vi ställer ut både idag och under morgondagen.

Har du inte bokat din kostnadsfria biljett ännu kan du enkelt göra det via länken nedan.

Cyber Desk Newsletter

2024-04-05
GDPR & Dataskydd är ett område i ständig utveckling och förändring som kan vara svår att överblicka och hålla sig uppdaterad kring. Av den anledningen sammanfattar vi i månadsvisa nyhetsbrev aktuella nyhetshändelser, rättsfall och beslut samt andra aktualiteter på närliggande områden, såsom Cybersäkerhet, NIS2, DORA och utvecklingen inom AI.

Vill du prenumerera på våra månatliga Cyber Desk Newsletter, gör det HÄR.

Till arkivet